Over Liesbeth

en praktijk Pedikeurig

Mijn opleidingen en ervaring

Sinds 2003 werk ik met veel plezier als pedicure.

In 2006 zijn wij voor het werk van mijn man verhuisd naar het buitenland. Het was leuk en interessant om te zien hoe een pedicure buiten Nederland haar vak uitoefent. De waardevolle elementen heb ik daarvan overgenomen.

In 2014 heb ik in Engeland voetreflexologie gestudeerd, wat een prachtige aanvulling is op het beroep van pedicure.

Terug in Nederland heb ik in 2015 de opleiding tot medisch pedicure gevolgd. Net na het afronden van deze opleiding zijn we voor nog 3 jaar naar het buitenland gegaan.

Sinds juli 2019 wonen we weer definitief in Nederland en vind ik het ontzettend leuk om alle opgedane kennis te combineren en uw voeten op een professionele en ontspannen manier te mogen verzorgen.

Het belang van goede voetverzorging

Het verzorgen van uw voeten is zeer belangrijk omdat klachten aan uw voeten direct van invloed zijn op uw mobiliteit.

Klachten aan de voeten kunnen zijn: likdoorns, ingroeiende nagels, kloven, mycose nagels (verdikte/kalk/schimmelnagels) en overtollig eelt. Gelukkig zijn deze klachten aan de voet goed te behandelen.

Als medisch pedicure behandel ik daarnaast de diabetische en reumatische voeten. Ook het verzorgen van de oudere en probleem voet valt onder deze specialisatie.

Tevens kan ik u helpen bij een nagelreparatie of het reguleren van de nagel (wanneer u last heeft van een ingroeiende nagel) d.m.v. het plaatsen van een nagelbeugel.

Het laten verzorgen van uw voeten is altijd een weldaad voor het gehele lichaam

Ik ben aangesloten bij Provoet, de branche organisatie voor de pedicure en tevens opgenomen in het kwaliteitsregister voor de pedicure (KRP). Om mijn kennis op peil te houden volg ik zeer regelmatig bijscholingscursussen, congressen en lezingen.

U bent van harte welkom in mijn praktijk aan de Keyserplan 1 in de wijk Noordhove in Zoetermeer.

“Mijn ervaring met de praktijk van Pedikeurig Liesbeth de Vegt is erg positief! Kom er met regelmaat. Liesbeth is rustig en ervaren, zij werkt hygiënisch en professioneel. Ook de voetreflexsessies zijn geweldig. Ze is een zeer vriendelijk, zorgzaam en een lief persoon en deze kwaliteiten komen altijd duidelijk naar voren in haar behandelingen. Liesbeth heeft een professionele manier en haar kalmerende en positieve energie en aanwezigheid – gecombineerd met haar bekwame voetreflexmassage – maken me een bijzonder blije en dankbare cliënt van haar. De praktijkruimte is schoon en uitnodigend. Ik vind deze praktijk echt een aanwinst voor Zoetermeer en beveel haar van harte aan!”

Wim Blansjaar

Pedicure Praktijk Pedikeurig

Medisch Pedicure Liesbeth de Vegt

Tot nader order kunnen we geen nieuwe klanten aannemen vanwege volle praktijk.

Adres

De Keyserplan 1
2728 EJ Zoetermeer

tel: 0644889487
e-mail: afspraak@pedikeurig.nl

Openingstijden

Dinsdag       8.30 - 17.00 en 19.00 - 21.00
Woensdag   8.30 - 18.00
Donderdag  8.30 - 18.00

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig voor de praktijk.

Toegankelijkheid

De praktijk bevindt zich op de begane grond en is zeer toegankelijk voor minder validen.

Geregistreerd bij

Provoet  007004
KRP        16436